• Nilla

Dansa i regnet

Detta eviga regnande. Visst kan man njuta lite av ett stilla vårregn, men det räcker nu!


Winnie är i alla fall lycklig och dansar i regnet, med ett blommigt paraply hoppar hon så det stänker i vattenpussarna.Jag började med att stämpla Winnie – Hooray på vit cardstock och därefter distressade jag runtom med Memento Paris Dusk. Jag färglade Winnie och vattenpölen med mina W&N Bruschmarker. Sedan stansade jag ut paraply (liknande det som finns på Novascrapperiet), moln och regndroppar och limmade på kortet.


Texten ”Lycka är att dansa i regnet” har jag skrivit ut från datorn och stansat ut på ett moln.


Jag monterade kortet på blå cardstock som jag sedan limmade på vit kortbas.


Till sist lite dekor med Glossy Accent på vattenpölen och på regndropparna.


Materiallista från Novascrapperiet:

Cardstock – White

Cardstock – Eggplant

Winnie – Hooray

Umbrella

Cloud

Stämpeldyna – Versafine Svart

Stämpeldyna – Paris DuskKram DT Nilla 😍

23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla