• Ciza

DT-presentation av Ciza


Namn, ålder och ort Jag heter Patricia, men kallas för Ciza (uttalas sisa). Jag bor ute på landet utanför Skänninge i Östergötland och är i skrivande stund 44 år, 4 månader och sex dagar. :) Berätta lite om vem du är som person och vad du gör på fritiden? Jag är en glad och sprallig skåning, som är östgöte sen 20 år tillbaka. Jag är utbildad lärare men arbetar med upphandlingssystem och upphandlingar. Jag är tillsammans med min man sen 22 år tillbaka och gift sen 18 år. Vi har inga barn och idag har vi en katt. Vi har förlorat vår två gamla katter på 19 år det senaste halvåret. Men vi tar hand om vår lilla minsting på 15. :) På fritiden älskar jag att läsa böcker, se på serier och filmer och pyssla. Jag älskar att färglägga och oftast blir det med Copics, men gillar även akvarellfärger. Umgås med vänner är också givet. Och bada spabad. När började du pyssla och med vad? Jag började pyssla omkring när jag var 10 år. Min mamma var väldigt duktig på att måla och konstnärlig, men mer när det kom till olje- och akvarellmålningar samt rita. Sen dess har jag gjort kort. Scrapbooking började jag med 2007 och har hällt på sen dess. Project Life provade jag sommaren 2014 och sen 2015 har jag årsalbum. Färglagt har jag alltid gjort och älskat pennor och målarböcker. Copics började jag med 2010 och akvarell är nog lite före det. Sen har jag provat allt möjligt däremellan och gått Tim Holtz kurser i tekniker. 2018 började jag läsa på om Bullet journal och använder det till allt i år. Vad gillar du mest att skapa och varför? Jag har svårt att välja vad jag gillar att skapa mest. Detta för att det går i perioder. Jag älskar att göra kort för att då får jag använda det jag färglagd och göra någon glad. Men jag älskar också att göra LO’s för att bevara ett speciellt minne och då kan jag kladda lite och prova någon teknik. Så jag måste säga både kort och LO’s. Nämn 3 saker du inte klarar dig att vara utan när du pysslar? Tre saker jag inte kan vara utan när jag pysslar är skärmaskin, tejp och pincett. Egentligen kan jag inte vara utan något, men jag måste ju välja. :D Berätta gärna något mer: Jag kan sjunga och körar i ett syntpopband som maken och en kompis har. Gruppen heter Norator. Jag är grymt bra på musiktävlingar. :D Jag lagar hellre mat än bakar för då kan jag improvisera (vilket jag oftast gör). Älskar att göra folk glada! Leder en bokcirkel sen maj 2015 som jag är jätteglad över att ha. Gillar inredning. Försöker värna om miljön och tänka på vad allt innehåller. Är en shopaholic. Mitt favoritord är villhöver och jag älskar halloween och jul. Alster jag gjort på senaste tiden:

Jag gör även layouter men det kom inte med här. Hoppas ni vill se vad jag skapar med Novascrapperiets underbara produkter. Kram Dt Ciza.0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla