• Nilla

DT-Presentation Nilla

Hej!

Nu är det äntligen dags att presentera första inspiratören i Design teamet.

Namn & Ort:

Jag heter Nilla Ågren, döpt till Gunilla men alla kallar mig Nilla. Bor i skogen i Boxholms kommun.


Berätta lite om vem du är som person och vad du gör på fritiden?

Är en infödd Stockholmare som 2018 blev bondmora då vi flydde storstadsträngseln och flyttade till en liten skogsgård i Småland. Här lever vi i en liten idyll med höns, fiskar och lite odlingar. Kör lite Agility som hobby med vår staffe Ester som är tre år.


När började du pyssla och med vad?

Har alltid gillat att pyssla och har grejat med allt möjligt; lite keramik, krukmålning, målat (kladdat) tavlor. Började göra lite julkort på simpel basis för ett antal år sedan men började på allvar göra kort efter min första scrapträff för ca två år sedan då jag blev riktigt biten. Jag har aldrig varit DT så det är premiär för mig.


Vad gillar du mest att skapa och varför?

Gillar mest att skapa rena enkla kort, gärna mycket vitt. Å citat gillar jag, samlar på dem. Roligast är att göra julkort, det var så jag började.


Nämn 3 saker du inte klarar dig att vara utan när du pysslar?

Mina dies, min stansmaskin och papper.


Instagram: nillaagren


Alster jag gjort på senaste tiden:Kram DT Nilla!

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla