• Ciza

En julig LO

God fortsättning på det nya året. Jag hoppas ni alla haft det så bra det bara går. Nu är det inte bara nytt år utan nytt decennium också. Då är det ofta nya tag, nya löften, nya vanor m m. Men jag är liiiiiite kvar i julen fortfarande och tänkte visa en julig LO jag gjort.


Jag försökte utmana mig lite själv i utformningen av LO'n genom att använda vitt, svart och rött. Mönsterpapperna har jag rivit helt fritt och jag har medvetet gjort dem olika breda. Det beiga pappret bakom fotona är ett papper från ett paperpad med musik, men det var inte samma låt som till rubriken, så jag dolde det faktiskt och lät de vackra järneksbladen få synas istället.

För att täcka rubriken på musikpappret satte jag stora, självhäftande rhinestones, eller blingstenar. Och eftersom de var platta på toppen, fick några av dem röda, mindre blingstenar. :)

Rubriken är  Metallic stickers från Tim Holtz. Jag försökte piffa till det lite med att byta färg på bokstäverna så vit bakgrund hade svarta bokstäver och svart bakgrund vita.

Och i mitten av julstjärnorna har jag satt en liten röd blingsten också, bara som små, små färgklickar.


Wood veneeren (trädekorationen) är helt obehandlad och jag har medvetet låtit den vara just det. Ovanpå den satte jag en liten röd ros och i den hänger en lite större bjällra.


The magic of christmas är faktiskt det som står längst ner på det svarta mönsterpappret och jag gillade det så mycket så det fick sitta på LO'n med en svart cardstockram bakom för att det skulle bli lite mer kontrast och inte bara försvinna.Materiallista hos Novascrapperiet:

Vitt cardstock

Svart cardstock

Ljust mönsterpapper Mörkt mönsterpapper

Beige mönsterpapper

Julklapp i trä

Röd ros Röda halvpärlor

Vita självhäftande rhinestones

Bjällra i guldfärg


Tack för titten idag. :) Ha en kreativ tid till nästa gång vi ses


DT-Ciza


1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla