• Ciza

Ett höstigt grattiskort för den som gillar katter

Hej på er! :)


Jag tänkte jag skulle inspirera er idag med ett höstigt kort idag. Hösten innehåller så många vackra och oftast mustiga färger och det gillar jag.


Jag ville prova att inte använda några mönsterpapper idag utan endast cardstock och kraftpapper (det är för mig i stort sett cardstock också).Så istället för mönsterpapper använder jag mig av torrembossing som det kallas när man använder en embossingfolder. Denna hade jättefina lönnlöv (?) som kom fram riktigt fint på det gröna cardstocket.Kortstommen är kraftpapper som mäter 6*6". Det är oftast det mått på kort som jag gör. :)


Katten har jag stansat ut på färgläggningspapper som egentligen är för alkoholbaserade papper. Men jag använde mig av Mementodynor och borstar istället för att färga in katten. Pappret är lite, lite glansigt och därför är det svårt att återge hur det ser ut på bild. :)


Det glansiga, silverrandiga är acetat från ett paperpad som är 6*6", d v s 15cm. Jag stansade ut två olika storlekar av en oktagon från Spellbinders (gammal som gatan), färgade in den större med diesen kvar på pappret och satte två smala tejpstrippar bakom två av silverlinjerna. Paperpaden innehåller flera olika mönster och både silver och guld. Så enkla och stilrena.


Löven har jag limmat fast med Glossy Accent. Det funkade jättebra även på metalllöven som sitter ovanpå de gula löven.


Materiallista hos Novascrapperiet:

Kraftpapper

Cardstock Grön Pine

Färgläggningspapper

Embossingfolder - Autumn Leaves Acetate

PadLeaf - Fall Pine

Metalldekoration löv

Memento - Cottage Ivy

Memento - Northern Pine

Memento - Desert Sand

Memento - Toffee Crunch

Grattisdie


Jag hoppas ni gillar detta höstkort.

Lämna gärna en liten kommentar så svarar jag. :)


DT-Ciza

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla