• Ciza

Fem kort med samma stämpelset från Lawn Fawn

En dag satte jag mig och skapade med detta härliga stämpelset. Ok, en dag färglade jag och stansade ut. En annan dag gjorde jag korten. :)

Rätt ska vara rätt.


Samma teknik har använts för samtliga kort. Några stenciler/masker, motiv och texter, stämpeldynor, 3D-kuddar och lim.Principen på samtliga är samma. Jag har letat upp en stencil jag tyckte passade, valde ut Distress Oxides. Det går precis lika bra att använda Memento. Jag har färgat in med en borste. När det torkat har jag limmat på motiven, eller ibland satt det på 3D-kuddar och till sist stämplat en av texterna på samma stämpelset. När jag stämplat texterna har jag använt vattenfast stämpeldyna då Distress Oxide kan reagera med vattenlöslig dyna om det inte är snustorrt.


Och har man inte massvis med tid och tycker det är roligt att klippa ut runt varje motiv, kan jag varmt rekommendera att köpa tillhörande dies. Så smidigt att lätt stansa ut motiven.


Materiallista från Novascrapperiet

Lawn Fawns stämpelset Critters ever after

Dies Lawn Fawn Critters ever after

Tim Holtz Stencilset om tre i mindre storlek set 44

VersaFine vattenfast stämpeldyna

Tacky glue

Limflaska

Memento svart vattenlöslig dyna till motiven


Tack för titten idag och jag hoppas ni fått lite inspiration. Kram DT-Ciza