• Ciza

Glad påsk

Idag är det påskafton. Vi hopps att så många som möjligt kan få vara lediga denna långhelg. Speciellt önskar vi alla inom vården (ingen nämnd, ingen glömd) som sliter så i dessa tider för att våra sköraste ska få den bästa vård som finns.

Vi tänkte iallafall önska er alla en så bra påsk det bara går att få utifrån allas olika förutsättningar med detta lilla påskkort.


Det är inget traditionellt påskkort men i år känns ingenting traditionellt så varför inte markera det då med ett annorlunda påskkort. :)Jag har stämplat löven, cirkeln och bannern med metallicdynor (privata). Det var betydligt svårare än med vanliga dynor kan jag meddela er. Många lager och sen försöka lite till med pensel. Kaninen är stämplad med Memento då jag färglagt med Copicpennor. Texten har jag skrivit med en vanlig svart penna. Det var inte heller så lätt på metallicdyna, som gärna blir lite hal och glättig.


Det bästa med detta kort är att alla stämplar finns i ett och samma stämpelset. Så det är bara att stämpla i olika färger direkt/stämpla i svart och färglägga sen för att till sista klippa ut och montera dem hur man vill ha dem på kortet.

Då jag ville ha kransen lite fylligare har jag stämplat den tre eller fyra gånger och vridit stämpeln lite för varje gång. Kransen har jag sedan satt på 3D-kuddar (distanskuddar). Kaninen har jag satt på en tjockare distanskudde så att det blev lite mellanrum mellan hen och kransen så att jag kunde limma fast löven utan större problem. Bannern har jag fäst med vanlig Ez-runnertejp. Så smidig att använda till både större och mindre projekt med bra tejp som håller.

Näst sist har jag limmat på halvpärlorna med den bästa limflaskan jag någonsin haft. När man ska limma små saker tycker jag det är svårt att bara få ut lite lim ut andra flaskor, men med denna får jag ut lagom små mängder så att det inte kladdar utanför när jag sen sätter fast dem där de ska vara. Och min limflaska innehåller Tacky Glue, som är en av de bästa lim jag någonsin haft. Det håller bra, man behöver inte mycket och det blir transparent när det torkar.


Och allra sist kunde jag inte låta bli att rita en liten söm runtom längst ut på mönsterpappret. :)


Materiallista från Novascrapperiet

Mönsterpapper

Stämpetset med kanin, löv, krans och banner

Vita halvpärlor

Mementodyna

EZ-runnertejp

Limflaska

Tacky Glue lim


Så återigen Moa och vi i designteamet önskar er alla en så fin påsk

det bara går att ha. Kram på er där ute. Var rädda om både er och andra.

34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla