• Ciza

Glad påsk med lite blommor

I detta inlägg tänkte jag bjuda på ett vårigt kort som jag tycker passar ypperligt till påsk. För allt måste inte vara kycklingar, hönor eller kaniner. :)


Jag har använt mig av kallor idag. En oerhört vacker blomma. Som en strut/vas/omslag till blommorna har jag använt en privat die, som jag klätt på båda sidor. Inuti har jag klistrat med dubbelhäftande tejp så att blomstänglarna ska sitta fast i någonting. Annars åker de lätt ur igen. Jag har även klippt ner dem lite olika långa.


Man kan lätt bli lite orolig över att det blir för bulkigt för ett kort, men det blir inte så farligt och det går t o m att skicka i ett cellofankuvert utan problem.


Jag har använt rosa cardstock som kortstomme. För att "piffa" till det lite har jag använt en hörnstans och en kantstans i mitten på mönsterpappret. Det jättevackra, rosa, sidenbandet har jag använt både på struten och på mönsterpappret. Jag satte dubbelhäftande tejp i mitten på det långa bandet så att det skulle vara bättre förankrat. Runt mönsterpappret och struten har jag chalkat med en svamp och Memento. För att få den lite djupare färger på själva kanten drog jag dynan direkt på pappret.


Glad påsk är utstansat i samma rosa cardstock där jag hade dubbelhäftande tejp på baksidan av cardstocket då det är ganska smala dies.


Materiallista från Novascrapperiet

Kallor

Sidenband

Cardstock

Mönsterpapper

Memento - Angel Pink


Det var vad jag hade att visa idag. :) Ha en jättefin fredag och helg. Kram DT-Ciza

23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla