• Nilla

Gott nytt 2020!

Dags för några nyårskort nu när det är klart med julkortsverkstan.


Nyårskort har väl inte lika hög status eller prioritet som julkort, men jag tycker ändå att det kan vara lite trevligt att önska sina nära och kära ett gott nytt år med ett kort. Så här är några kort jag vill visa.


Inspirationen till korten fick jag av embossingfoldern med stjärnor från Novascrapperiet. Sedan är ju årtalet 2020 så häftigt att göra något med. Äntligen lite kul med mina sifferdies som jag fått av min dotter.


Guld- och Silverkorten

Guld- och silverpapperet är embossat med embossingfoldern med stjärnor och dekorerad med utstansade ballonger, stjärnor, glas och årtalet.

Glitterkortet

Bara älskar detta turkosblåa glitterpapper som fick utgöra himlen bakom stadssilhuetten. Men först körde jag det i embossingfoldern med stjärnor. Det blev riktigt bra men är svårt att återge på bild. Dekor är stansad med vitt glitterpapper och stadssilhouetten med svart glitterpapper.


Materiallista från Novascrapperiet:

Embossingfolder – Stjärnor

Cardstock – Black

Satin Mirror Card – Frosted Silver

Glitterark – Guld

Glitterark - Svart

Glitterark – Sugar Crystal

Glitterark – Silver Screen

Glitterark – Duck Egg Blue

Dies ballonger

Dies – Vintage Flourishes, Stjärnor
Hoppas ni får ett riktigt gott 2020!


Kram DTNilla 💕

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla