• Ciza

Grattiskort till en pingla

Uppdaterad: 12 mar 2020

God morgon på er alla och jag hoppas ni fått en mysig och jättehärlig start på december månad.


Julkalendern på SVT är i full gång och många där ute kanske har adventskalendrar där man får öppna en liten sak varje dag. :)

Idag tänkte jag visa ett grattiskort som passar utmärkt till någon som fyller år i december.

Man får de härliga, röda nyanserna fast utan att det är juligt.


Motivet är stämplat på färgläggningspapper och jag har målat med Copics. Över det har jag använt lite glittervattenpenna för att få klänningen att kännas mer skir.

Metallhörnen har jag limmat fast med en rejäl klick lim.


Ovalen i kraftpapper är en gammal die från Spellbinders. För att det ska hända lite mer på den har jag färgat in den medan den satt kvar i diesen med memento. Ovalen sitter på 3D-kuddar. På detta sätt kunde jag drapera ostduken under/bakom ovalen utan att det blev bulsigt. Även stämpelmotivet sitter med 3D-kuddar.


Blommorna är tre eller fyra stycken ovanpå varandra. Jag försökte faktiskt limma dem på varandra, men jag misslyckades. Så jag tog brads, som var stora nog för att rymma de underbara halvpärlorna. De har jag klistrat fast med dubbelhäftande tejp av det lite tjockare slaget. Detta då halvpärlorna inte riktigt rymdes i bradsen. Sen har jag fäst blommorna på kortet med glue dots.-


Eftersom grattis inte fick plats på framsidan (och man måste inte alltid ha det på framsidan), stansade jag ut en likadan oval till fast i mönsterpappret, färgade in med samma Mementodynor och stämplade grattis. Denna oval sitter direkt på pappret utan 3D-kuddar. Detta för att kortet inte ska bli för bylsigt när man skickar det.


Materiallista från Novascrapperiet:

Kraftpapper

Rött cardstock

Mönsterpapper

Färgläggningspapper

Motivstämpel

Grattisstämpel

Memento - Desert Sand & Toffee Crunch

Blommor

Halvpärlor

Metallhörn

Ostduk


Jag hoppar ni får en fortsatt bra dag så ses vi snart igen. :)

Kram


DT-Ciza

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla