• Ciza

If I had a flower - layout

Jag fick (bl a) detta jättefina mönsterpapper med denna text som bara är så underbar. Direkt visste jag att jag ville göra en layout med en bild från en scrapträff jag var på i februari i år. Tur att man hann gå på den innan alla restriktioner.

Pappret är underbart vacker, men jag ville att mer skulle hända på layouten som dessutom speglar mig och Carina, som är den andra tjejen på fotot. Så fram med lite färger och spraya, spraya och torka, torka.


Provade en av de senaste stencilerna jag köpt och använde distress oxide och ink blending tool. Skulle nog använt en borste för att få mer tydligt mönster, men det blev ok ändå. En stor stämpel och lite washitejp. På med foto och en fotomatta bakom. Thickers till rubriken, som blev Kul ihop.


Lite blommor på blommor. De rosa små släpper gärna lite på samma sätt som en gran släpper barr. Jag samlade dock ihop dem, duttade lim med liten limflaska som jag fyllt på själv med smal öppning och limmade dit dem m h a en pincett eftersom de är så små. Jag tyckte att de lösa tillförde faktiskt en hel del. Precis som små pollen som lyfter med vinden.


Och här är hela LO'n. Jag valde att skriva ut fotot i Sepia och tyckte det passade utmärkt då man då kan använda fler färger utan att det blir för mycket (OBS! min privata uppfattning) Längst ner till vänster har jag skrivit lite journaling och längst ner till höger finns den fina texten som gjorde att jag fastnade för pappret.


Materiallista hos Novascrapperiet

Blommor

Mönsterpapper

Limflaska


Tack för titten och ha en fin vecka. DT-Ciza

36 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla