• Nilla

Jag är en pappersnörd!

Det här är mitt sista blogginlägg för Novascrapperiet! Det har varit jättekul att prova på att vara inspiratör för första gången i mitt liv. Hoppas ni gillat mina kort? Jag som gillar enkla kort har verkligen fått utmana mig själv och lärt mig massa kul saker under den här tiden. Moa har tyvärr tagit det tunga beslutet att lägga ner butiken på grund av tidsbrist. Sorgligt men helt förståeligt, hälsan och familjen kommer alltid i första hand. En glädjande nyhet med det tråkiga beslutet är att nu till helgen kommer det bli 15% rabatt på allt i butiken! Så var beredd med beställningsknappen! Först till kvarn gäller!. Med mina sista kort vill jag slå ett extra slag för alla vackra papper som finns i butiken. Jag älskar papper och har massa fina som jag bara klappar på. Korten jag gjort nu visar bara några av dem som finns. Jag vill också passa på att använda diesen med det fina brudparet som jag väntat på att få använda till bröllopstider … nu verkar det tyvärr som det inte blir så många bröllop i dessa Corona-tider. Men i all fall … Så här är mina sista kort... De två första korten med brudparen får pappren tala för sig själva. De är fastsatta med distanstejp och på det bruna kortet är brudparet och Grattis-texten utstansade och limmade med svart foam för upphöjd effekt. Sen har jag lagt lite guldglitter på dem med en glitterpenna.

Till de två andra korten har jag bara använt två olika klippark och enfärgad cardstock. Fjärilsdiesen är mina egna men liknande finns i butiken. Pärlor från mitt lilla lager.Materiallista från Novascrapperiet:

Specialpapper - Foiled Rose Hearts Specialpapper - Cosmic shimmer polished Penny Copper Mönsterpapper - Pen & Ink - Chandelier Cardstock - Hazelnut Cardstock - Dahlia Dies - Wedding Couple Dies - Vintage Flourishes - Butterflies Dies- Grattis Klippark - Flower Meadows

Ha det gott och tack för mig Kram DT Nilla

68 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla