• Ciza

Layout med en icke jätteglad katt

God morgon. :) Idag tänkte jag visa en layout jag gjort med Graphic 45's underbara papper. Jag fastnade direkt för ena sidan på det rutiga och blommorna och bubblorna är samma papper. Så båda de sidorna var tvungna att vara med. :)


Jag ville inte att det skulle för bulligt med för många lager. Därför ritade jag dit sömmar istället runt mönsterpapperna så att avgränsningarna blev lite tydligare. Glitterpapperna och hjärtpappret var spillbitar från tidigare projekt så de var perfekt att använda här.

Till vänster om fotot skrev jag lite journaling med en vanlig svart penna.


För att få glitterpapperna att sitta fast har jag använt dubbelhäftande tejp som är stark. Det behövs något rejält eftersom kopparpappret var glittrigt på båda sidorna.


Och så kul att använda rub-ons, eller som det kallades när jag var ung, gnuggisar. :) Tyvärr ser det ut som brunt på bild, men de är i härligt guld! Jättemånga fina på samma set! Och jättelätta att gnugga av. En (glass)pinne medföljer så det är jättebra.


Materiallista från Novascrapperiet

Mönsterpapper rutor

Mönsterpapper hibiskusblommor/bubblor

Glitterpapper koppar

Glitterpapper turkos

Rub-ons

Hjärtpapper


Tack för att ni tittade in. Hoppas ni fick lite inspiration. Ha en jättefin dag. Kram DT-Ciza

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla