• Ciza

Make all your dreams come true

Uppdaterad: 12 mar 2020

Hej alla härliga följare, och nytillkomna om det också finns.Mars är i full gång. Hos mig blommar fortfarande snödropparna och krokus har kommit upp på ett ställe av två.

Just nu är det grått och regnar, men vad gör det när man kan mysa till det i sitt pysselrum?! ;)Jo det är klart att det påverkar, men då brukar jag försöka pigga upp mig med färger på olika sätt.Kläder, smink (om jag orkar),


Så jag tog fram ett akvarellpapper, ett stämpelmotiv, embossingpulver, vattendyna (VersaMark) och embossingfön.Stämplade och embossade. Ju tjockare akvarellpapper, ju längre tid tar det för embossingpulvret för att "smälta".


Jag lät embossingen svalna och under tiden letade jag fram lite pulver.Dessa skvätte jag sedan lite här och där, för att efter det spraya som en tok med vatten tills jag tyckte att färgerna var tillräckligt utblandade. Värmde och därmed torkade med embossingfönen.När jag var nöjd skar jag till akvarellpappret, skar till en bit blankt guldpapper och satte bakom, för att till sist montera på en vit kortbas.Allra sist stämplade jag dit texten. Jag använde mig av en vattenfast dyna eftersom att jag lekt med så mycket vatten på pappret.


Jag ville piffa till luftballongen lite, så jag prickade dit lite prickar med vit penna.


Materiallista hos Novascrapperiet:

Motivstämpel

Text


Jag hoppas ni fått lite idéer om vad man kan göra med en stämpel.Just detta motiv kanske inte var idealisk, men man måste inte kunna färglägga för att ha jättekul med motivstämplar. :)


Ha det kreativt och bra tills nästa gång vi ses här.


Kram

DT-Ciza


8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

En julig LO