Ny Butikägare!

Uppdaterad: 9 feb 2020Hejsan! Efter mycket funderingar har jag äntligen vågat ta steget att ta över Novascrapperiet. Jag har i många år haft en liten dröm om att någon gång i framtiden driva en liten Pysselbutik. Vi tar ett steg i taget och ser vart detta leder oss. Jag är så otroligt glad och samtidigt nervös på samma gång. Jag har inte riktigt förstått att jag håller på att förverkliga mina drömmar just nu. Jag hoppas ni vill följa med mig på denna resa.

Lite om mig: Jag heter Moa, 29 år och har min fantastiska 6 åriga autistiska dotter vid min sida. Jag jobbar som Personlig assistent hos omsorgsfamiljen men har jobbat sammanlagt 10 år i Vården på olika arbetsplatser. Jag är en omtänksam människa som ofta bjuder på mig själv. Tankspridd är bara förnamnet och att vara envis är mitt efternamn..

Jag älskar verkligen allt som har med skapande att göra. Att ge bort gåvor som man har skapat alldeles själv är så himla kul. Första gången jag kikade in i Scrapbookingvärlden var för ungefär 6 år sedan. Det började med att jag bara skulle göra ett Album till min dotter men intresset växte vidare och jag började ganska snabbt bli intresserad av kortmakeri och att färglägga. Sedan har det bara rullat på och här är jag nu, Novascrapperiets nya butikägare. Innan jag hoppade in i rollen som butiksägare har jag varit Design Inspiratör (DT) hos:

Sagastamps

Moa Pyssel

Noxine Stämplar

CopicmarkerSverige


Jag hoppas ni vill följa med på denna fantastiska resa.

Följ gärna Novascrapperiet på Sociala medier för att ta del av Nyheter & Tävlingar:

Facebook

Instagram

Webbutik

20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla