Påsk närmar sig med stormsteg!

Idag är det min tur att blogga i det vackra vädret! I dessa Corona tider så håller man sig mest hemma och väntar ut det otäcka viruset och vad passar då bättre än att pyssla! Jag har denna gång gjort ett påskkort, det är inte många veckor kvar till påsk och vet ni att snart efter det är det sommar igen!Jag fick så fina papper och så denna söta kaninstäm med die!

Jag började med att ta ett vitt cardstock och skar till det i 6x6 inch. Sedan valde jag det söta pappret med fjärilar, det kändes vår! Jag stämplade kaninen två gånger, skar ut dom och färglade dom med chamelontpennor. (Som jag fått låna av en kompis att testa :D ) har man inte dom pennorna så funkar det med vilka pennor man vill använda. Jag brukar ofta använda mina promarkers.


Så här blev slutresultatet!


Två små flygande kaniner som fastnat i sina ballonger som glider i väg över ängen på väg mot påskfirande. Denna stämpel med tillhörande die är sååååå söt :D :D :D


Vad har jag då använt från Novascrapperiet? Jo:


Vit Cardstock https://www.novascrapperiet.com/produktsida/white

Mönsterpapper fjäril

Kaninstämpel med die https://www.novascrapperiet.com/produktsida/baloon-fight

Vita halvpärlor

Klippark med ljung och sommarängar


Det jag inte kunnat kopiera länkar till kommer snart upp i internetbutiken.


Från egna gömmor chamelontpennorna och glad påskdien.


Hoppas ni får en riktigt skön söndag! Själv ska jag nu slita fram alla mina klet och kladd saker och grotta ner mig i alla cybercrops som är nu. Mannen säger klippa äppleträd jag säger va på grund av väldigt snabb selektiv hörsel ;) XD


Ha det så gott!


Kramar


DT-Maria
54 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skottdagen!