• Nilla

Same same but different

Ni har säkert som jag våndats inför att klippa i ett nytt mönsterpapper. Speciellt om man gillar både fram och baksida. Så när jag fick detta underbara mönsterpapper English Garden från Novascrapperiet började jag våndas och fundera hur jag skulle kunna få ut mesta möjliga och de finaste av pappret, från både fram och baksida.

Sagt och gjort, jag såg ut möjliga bitar, mätte framsida mot baksida och så började jag skära och skära och skära …

Vips så hade jag sex helt underbara bitar och dessutom tre spillbitar över. Eftersom pappret i sig är så fint så ville jag dekorera det så diskret som möjligt, men ändå lite lika. Så en grattisdies, lite band, en lite text, pärlor och några fjärilar fick räcka.


Så här blev mina sex kort att ett och samma mönsterpapper. Med kortstommen blev de 13.5 x 10,5 cm.Materiallista från Novascrapperiet: Mönsterpapper Grattisdies Pärlor Band (Övrigt från mitt hemmalager)

Kram DT Nilla

148 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla