Solsken och pyssel!

Hej Hallå i solen!

Idag är det min tur att blogga och när man är isolerad i dessa coronatider och vädret är så vackert är det svårt i alla fall för mig att få tid och ro att pyssla när det finns så mycket som man vill göra fint i trädgården.


Men pysselsuget finns kvar även om det är roligare att pyssla med sina vänner. Det finns många fina cybercrops i dom olika grupperna här på fb men som sagt när vädret är vackert och dagarna rinner iväg så när kvällen kommer är man helt färdig. Dessutom så håller jag på att få tillbaka mitt pysselrum igen efter att det har varit förvaringsutrymme i några månader på grund av renovering men nu kan jag snart sitta och bre ut mig igen då kanske inspirationen kommer igen. Men när nu Moa skickar så fina papper till mig i DT-kitet så kan man inte annat än och ta ett kort på min systerdotter som tycker Moster Maria är bäst i världen och som mer än gärna vill vara sjuk så hon får vara hos mig ;) Åh nej jag skämmer absolut inte bort dom när dom är hos mig *host host*Jag har använt det fina pappret från graphic 45 little darlings collection som bakgrund. Till detta har jag använt lila foamrosor och ett underbart gulligt papper som fotoram med små hjärtan. Sedan fick jag Rubons jag älskar Rubons. Så Sweetie tyckte jag passade helt perfekt till detta foto av mig och min systerdotter. Vad har jag använt från Novascrapperiet:


Lila foamrosor

Graphic 45 Little darlings collection

tacky glue

dubbelhäftande tejp

Rubons Sweetie

tyll i ljusblått

papper med små guldhjärtan

wood weener luftballong.Jag hoppas jag lyckats inspirera er även denna gång!!


Hoppas ni får må bra och att ni också kan vara ute och njuta av solen och vårvärmen.


Många kramar


DT-Maria

48 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla