• Ciza

Somebunny loves you

Hej alla härliga där ute! Jag hoppas ni kan njuta av det fina väder vi har trots ev karantän och social distansiering där ute.


Idag tänkte jag bjuda på ett kort som man kan skicka till någon som kanske är väldigt ensam nu i dessa Coronatider. Speciellt våra äldre, som har hårdare restriktioner än vi medelålders, har det inte lätt nu. Så varför inte skicka ett kort till någon släkting eller god vän som behöver lite kärlek.


Jag har använt vitt cardstock som kortbas. Mycket för att jag ville ta upp det vita i hjärtpappret, som är så jättefint!


Jag ville få med det väldigt vackra, rosa sidenbandet, men jag ville inte täcka för mycket. Därför klippte jag två bitar och tejpade fast i hörnen. Ovanpå bandet satte jag metalldekorationer, en i varje hörn.


Jag tyckte dessa supersöta wooden shapes (jag kallar dem fortfarande för wood veneer) passade perfekt. Precis lagom stora och denna gång har jag inte gjort någonting med dem. Bara limmat dit. :) Och det bästa är att dessa ingår i ett set med fyra olika motiv och fem st av varje! Så man kan t o m göra ett tema med flera olika kort, layouter, Project Life, pocketscrap, mixed media. Ja vad man nu än kan tänka sig. Jag limmade som sagt dit dem och då är en liten limflaska med smal öppning perfekt att använda sig av.


Dessa kaniner är bara så himla fina. Passar perfekt till en vän, en förälder, ett barn, en släkting, en arbetskamrat man tycker om. Ja vem som man än kan tänka sig att vilja krama. Jag har stämplat med svart Mementodyna. Detta då jag målat med Copics, som är alkoholbaserade. Och för att pennorna inte ska blanda sig med den svarta dynan, måste den svarta dynan vara vattenbaserad. * Alkoholbaserade färgpennor - vattenbaserad stämpeldyna (man måste inte stämpla med svart) * Vattenbaserade färger (akvarell, Tombow, m fl) - vattenfast dyna (VersaFine)


Det bästa med de olika kaninstämplar som finns hos Novascrapperiet är att det medföljer en die till motiven. Så otroligt smidigt att slippa klippa ut motivet själv. Ni hittar samtliga set här, eller sök på Dada Dies.

Här är då det färdiga kortet. Textstämpeln är privat och passade så perfekt till motivet. För att texten inte skulle försvinna stämplade jag på rosa cardstock med VersaFine, då den är vattenfast (som jag skrev ovan) och ger bra, krispiga tryck. Och så fick den ha en kopparglittrig ram runt sig.Materiallista från Novascrapperiet

Kopparglitterpapper

Papper med kopparfärgade hjärtan

Rosa cardstock

Rosa sidenband

Metallbeslag

Kaniner som kramas

Wooden shapes Hot air balloon

Limflaska

Mementodyna svart

VersaFine svart (finns i två olika storlekar)Tack för titten idag.


Kram DT-Ciza


63 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla