• Ciza

Trumkissen

Idag tänkte jag visa en layout jag gjorde på vår lilla katt Mysan. För er som inte vet är Mysan snart 16 år (i juni). Hon har vuxit upp med två äldre katter som gick bort med 6 månaders mellanrum 2019, vilket har förändrat henne en hel del att bli ensamkatt. Nya rutiner har uppstått och här är en av dem.


Jag letade fram sprayfärger som matchade det underbara, turkosa glitterpappret och hade tänkt spraya, men samtliga hade korkat igen. I en av flaskorna var det så "lite" att jag hällde ut det på kraftpappret och penslade ut det istället. Så en flaska minde där. :) De andra flaskorna skruvade jag av själva sprayen och skvätte ut färg från plaströret.


Jag velade länge om jag skulle ha en fotomatta under fotot och om jag skulle använda svart eller mörkbrun med tanke på de häftiga mönsterpapperna. Men det blev brun och det blev utan vit ram på själva fotot.


Hittade en ram jag stansat ut tidigare i kraftpapper som fick vara med.


Mönsterremsorna är från ett och samma mönsterpapper, men jag rev dem från varsitt håll då jag ville ha den avrivna kanten uppåt. Jag var "tvungen" att använda båda sidorna för jag kunde inte bestämma mig vilken av dem jag ville använda. Och varför inte då använda båda två när man kan?! Jag klippte av dem på höjden och använde en remsa av glitterpappret mellan i sin fulla längd. De kommer i A4-storlek. Och hjärtpappret är ju bara för underbart! Jag älskar det! Och i o m att jag skrev ut fotot i sepia (detta kan man lätt ändra i appen PS Express (som är gratis till iPhone iaf om jag minns rätt) så passade det perfekt med det jättehäftiga mönsterpappret.


Både Love you i guldthickers och de turkosa bokstäverna är privata och gamla och hög tid att använda. Några små dekorationer i transparent plast fick pryda fotot.
Materiallista från Novascrapperiet

Turkost glitterpapper

Hjärtpapper

Mönsterpapper

Det var dagens alster från mig. Ha en fortsatt fin söndag. Kram DT-Ciza

42 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla